Защо Ние

HTS tentiQ е световно призната марка, на която можете да се доверите, че ще предостави избор, качество, световен обхват и иновация на всички клиенти. Фирмата комбинира по уникален начин фокуса на клиента от семеен бизнес с пионерски иновации в дизайна и модерни производствени процеси.Избор

огромна и разнообразна гама временни конструкции, произведени в нашата съвременна производствена база в Германия. Базата има възможност да произведе до 60 000 m² нови конструкции за седмица, като позволява кратки времена на изпълнение независимо от размера на поръчката.Световен обхват

вътрешнофирмени технически продажби, стратегически разположени по света, предоставящи местни познания и подкрепа. Бързата доставка и монтаж може да бъдат осигурени почти навсякъде.Иновация

непрекъсната иновация с нова технология, материали и процеси, гарантиращи оптималното в дизайна и избора. Дизайните варират от основна малка пагода до най-зашеметяващи, уникални и напълно персонализирани полупостоянни конструкции. Специален технически екип от CAD / CAM проектанти и конструктори са на разположение за персонализирани проекти.Немско качество

всички продукти са проектирани и произведени от HTS tentiQ в Германия. Компонентите са произведени с ЦПУ и завършени на ръка, а всички конструкции са произведени и напълно сертифицирани съгласно европейските и международните стандарти.

Гледайте видеото


Относно HTS tentiQ


HTS tentiQ е създадена през 2001 г. от Хайнц Рьодер, индустриален иноватор, който инвестира почти половин век опит и познания в организацията и растежа на бизнеса.

Днес HTS tentiQ се смята за водеща сила в промишлеността с временни конструкции, доставящи един от най-големите и най-разнообразни модели на временни и полупостоянни палатки за събития и временни конструкции за частния и обществения сектор в световен мащаб.

В момента компанията държи на служба висококвалифицирана и обучена работна ръка от повече от 170 човека, като по-голямата част са наети от HTS tentiQ от първите си дни на сайта му Кефенрод. Това включва над 50 човека силен екип от специалисти в световни продажби, стратегически разположени да обхващат всички световни райони и да осигуряват местна поддръжка, доставка, разпространение и, ако е необходимо, монтаж.


Персонализирани решения

Разработени според Вашите изисквания

Преглед


История

Днес, притежаваната от семейството нова компания HTS tentiQ е водеща в дизайна и изграждането на временни палаткови конструкции и се ръководи от сина на Heinrich Röder, главен изпълнителен директор Heinz Röder, който основава своята нова компания през 2001 г., като гарантира, че семейната традиция продължава и в следващото поколение.


1959

Бизнесът с палатки на семейство Röder започва с наемането на палатки с дървени рамки и платнища за употреба като собствен инвентар за отдаване под наем.

1961

Бизнесът на семейство Röder се разширява на пазара чрез доставянето на техни собствени палатки, които вече се предлагат за продажба на други компании, отдаващи под наем палатки.

1965

Ранната продуктова гама на компанията се развива с въвеждането на стомана, която се използва като основния материал за компонентите на основната рамка, вместо предишно използвания дървен материал.

1975

Разработването и наличието на пресован алуминий, комбинирано със значителните намаления на теглото, които предлага алуминия спрямо стоманата, се доказало като по-удобен за потребителя материал за употреба при изграждането на модулни палаткови съоръжения. Използването на пресован алуминий, както и интегрираните канали са подпомогнали значително подобрение в дизайна, като се използват каналите на кантовете за подсилване на платнищата за покриви и стени чрез системата за прикрепване на кантовете, което прави новия дизайн истинска модулна система.

1978

Новата алуминиева рамка със системата от жлебове по кантовете, заедно с непрекъснато растящата гама от модели палатки скоро станала успешна за бизнеса на семейство Röder. За да извлече полза от растящото търсене на продуктите, семейство Röder отваря нова фабрика, специално за масовото производство на своите разнообразни палаткови съоръжения. Фабриката се намирала в родния град на семейство Röder Волферборн, Бюдинген, Германия.

1984

Непрекъснатото развитие на продуктите дало възможност на фирмата на семейство Röder да се наложи като основен лидер на пазара, връхна точка от програмата за развитие е проектирането, производството и пускането на първата в света двуетажна модулна палатка, която е напълно разглобяваща се конструкция - намираща многобройни приложения в цял свят днес.

1992

Heinz и Edwin Röder включват семейната фирмаRÖDER AG на немската фондова борса.

1993

Klöckner & Co AG поема контрол над мажоритарно дялово участие на компанията RÖDER AG. По това време семейство Röder се отказват от тяхната собственост в компанията.

1994

Heinz Röder финализира преотстъпването на фирмата на Klöckner & Co AG и напуска RÖDER AG.

2001

След като седем години преследва други бизнес интереси, Heinz Röder основава собствена нова компания, специализираща в производството на временни конструкции RÖDER HTS High Tech Structures KG, базирана отново в областта Волферборн, Бюдинген, Германия.

2002

RÖDER HTS KG отваря първите си служби по продажба в Обединеното кралство и Франция.

2003

RÖDER HTS KG отваря служба по продажба, обслужваща района на Средния изток.

2004

RÖDER HTS KG придобива собственост над конкурентната фирма HÖCKER STRUCTURES, Бад Залцуфлен, Германия. Стратегическото придобиване на HÖCKER STRUCTURES отваря нови пазари и добавя нови продуктови линии към портфолиото с продукти, предлагани от RÖDER HTS KG по това време.

2005

RÖDER HTS KG и HÖCKER GmbH официално се сливат в едно търговско дружество, известно като RÖDER HTS HÖCKER GmbH. През същата година производствените съоръжения на RÖDER HTS и HÖCKER STRUCTURES се сливат в ново модерно 42 000м² главно управление и производствено съоръжение, намиращо се в Кефенрод, Германия.

2006

RÖDER HTS HÖCKER GmbH отваря филиал на службата по продажби в Сингапур.

2007

RÖDER HTS HÖCKER GmbH отваря стратегически служби по продажби в Русия и Индия.

2008

RÖDER HTS HÖCKER GmbH въвежда нова гама от палаткови съоръжения, проектирани да бъдат напълно съвместими с други конструкции, доставяни от други производители.

2009

Семейство Röder празнува 50 години участие в бизнеса с палатки на търговското изложение на RÖDER HTS HÖCKER GmbH TENT-EXPO през 2009 г. Същата година пускат патентованата хибридна рамка от въглеродна сплав.

2010

Официалното стартиране на патентованата хибридна рамка от въглеродна сплав –лека и първа в света технология за модулни палатки със светъл отвор.

2011

Семейната компания RÖDER HTS HÖCKER GmbH има представителства в 32 държави по цял свят. Компанията обявява придобиването на 22 000м² земя в съседство до настоящото 42 000м² производствено съоръжение – новият обект ще предоставя достатъчно допълнително място за разширение в бъдеще. Първата фаза трябва да приключи през октомври 2011 г. с изграждането на модерно съоръжение от 2 600м² за производство на PVC покритие.

2012

RÖDER HTS HÖCKER GmbH създава специализиран военен и хуманитарен отдел, предлагащ нова специализирана гама леки, универсални навеси за бързо разгръщане, проектирани да отговарят на различни изисквания от този специализиран сектор.

2015

Филиалът на компанията, HTS Industriebau е учреден и специализира в проектирането и производството на бързо изградими конструкции със стоманена рамка.

2017

RÖDER HTS HÖCKER GmbH стартира отново военния отдел като HTS навеси за бързо разгръщане с нов специализиран уебсайт.Проектиране И Производство

Прочетете още за нашите богати възможности и съоръжения за проектиране и производство.

Прочетете още