Въведение

TENT-EXPO е световно известното „вътрешнофирмено“ годишно изложение за сектора на международни мероприятия и временни конструкции. Изложението показва най-доброто от разнообразната гама конструкции със светъл отвор, предлагани от HTS tentiQ заедно с последните продуктови иновации на фирмата и допълнителни продукти. Събитието включва също демонстрации на продукти и информационни обиколки из производственото съоръжение на HTS tentiQ.

Освен продуктите на HTS tentiQ, изложението включва други водещи доставчици на оборудване от сферата на организиране на мероприятия, които пътуват из цял свят, за да показват своите продукти и услуги. Това са доставчици на мебели, софтуер за мероприятия/инвентар, вътрешни облицовки и климатични инсталации, както и много други.

Посещението на изложението е безплатно и включва безплатна храна и напитки през цялото време. Освен това, за чуждестранните посетители, HTS tentiQ осигурява безплатно настаняване в хотел и трансфери от летището до мястото на изложението и обратно.

Мероприятието е нараснало и сега привлича повече от 2 000 посетители по време на 4-дневното събитие, което се провежда през ноември в специално построения терен за изложения във Вахтербах, Германия.

Очакваме с нетърпение да Ви посрещнем за добре дошли през 2020 г.

Хериберт Дехер, ГИД

ГалерияTENT-EXPO Address

HTS tentiQ TENT-EXPO
Messe Wächtersbach
Main-Kinzig- Strasse
D-63607, Wächtersbach
Germany

Contact Details

HTS tentiQ
Kefenrod, D-63699
Germany
Tel: +49 (0) 60 49 95 100
Fax: +49 (0) 60 49 95 1020
Email: tentexpo@hts-tentiq.com